Unibet bookmaker

- find den gode bookmaker her

Unibet bookmaker
 
Unibet er en af de dominerende bookies i Skandinavien med flere hundredetusinder af kunder i Norden. Unibet er stiftet af svenske forretningsfolk i 1997, og er i dag listet på den svenske børs. Omsætningen er eksploderet de seneste årog Unibet fremstår i dag som en ambitiøs bookie, som er gået fra en skandinavisk til international profil.

Mange danske spillemuligheder, danske support og siden er på dansk
 
• Gode odds
Unibet kører ofte med en ganske høj tilbagebetalingsprocent på de større ligaer og danske SAS liga. Man kan sagtens finde kampe med en tilbagebetalingsprocent på 93%, hvilket må siges at være ganske fornemt.

• Fabelagtig hjemmeside
Unibet har måske markedets bedste hjemmeside. Navigeringen er yderst simpel og man skal være lidt af et skarn hvis man ikke kan finde rundt. Designet er tiltalende og indholdet spændende og varieret. Det er en hjemmeside som man altid glæder sig til at besøge grundet den store opdateringsfrekvens og spændende tiltag. Desuden finder vi også Unibets mobilapplikation ret god. Læs mere om den her.

• Bonus og gratis spil
Unibet er flittige til at afholde konkurrencer og tilbyde bonuser og freebets. Man kan mærke at marketingsafdelingen gør hvad de kan for at adskille sig fra mængden. Således tilbyder man alt fra specialbonuser og Quick Bets til ugentlige tips begået af eksperter som John Faxe Jensen og Claus NFLming. Hatten af for Unibets kreative promotions.

• Special bets
Er du til spil på folketingsvalg, melodi grand prix, big brother og royale fødsler er Unibet altid leveringsdygtige med odds på disse events.

• Cykling
Unibet er nu hovedsponsor for et stort cykelhold (Unibet Cycling), og er normalt leveringsdygtige med et godt produkt for de cykelinteresserede.

Få bonus ved indbetaling på din spillekonto