Bet 365 bookmaker anmeldelse

- find den gode bookmaker her

Bet 365 bookmaker anmeldelse
Min bedste anbefaling går til Bet 365. Der er rigtig mange kampe at spille på døgnet rundt, året rundt.

Bet365 er en britisk bookmakergigant med mere end 30 års erfaring. Bet365 har i mange år været en typisk high street boomaker, men har indenfor de sidste mange år også markeret sig på Internet, noget vi spillere kan nyde glæde af i Danmark da firmaet gerne vil have danske spillere. Bookmakeren har stort udbud af spil på danske kampe, og dansk personale tilstede i tidsrummet 10:00 - 01:00 i supporten.

Hos bet365 kan du se DIREKTE fodbold streamed til din PC helt gratis.
spil hos bookmaker
 
En ting som denne bookmaker er virkelig god til, er det vi kan kalde ekstra spil/sidebets. Det er spil hvor du kan spille på første målscorer, antal røde og gule kort, første scorende hold, vindermargin, scorecast (kombination af første målscorer og slutresultat), hvornår scores det første/sidste mål, asian handicap og et hav af andre finurlige væddemål. I fodbold kan der godt være 45 spillemuligheder på én kamp!

De mange ekstraspil er medvirkende til at denne bookmakers Livebetting (altså spil imens kampene er igang) er én af bookmakerens helt store forcer. Der er så magne spænde og sjove spillemuligheder både før og under kampene. Det er let at se, at det et område som der bruges mange ressourcer på til glæde for alle os spillere.

• mange danske sportsbegivenheder • dansksproget hjemmeside
• dansk support
• spil i danske kroner
• udbetaling af gevinster sker hurtigt

Gevinster er skattefrie i Danmark, da det er inden for EU og der betales skat i Storbritaninen